<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=653894673610194&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kenniskring GeoBIM boegbeelden

GeoBIM presentaties van Ruimteschepper

30 september | Geo & BIM, een steeds volwassener en noodzakelijke combi

Organisatie Ruimteschepper mmv BLOXZ, eoBIMexperts en 4 "BIM boegbeelden"
Locatie Wageningen - Nieuwland

Inmiddels is Geo in combinatie met BIM “hot”, zowel vanuit de geo-, infra- als de bouw-werkvelden. Samen met BLOXZ, GeoBIMexperts en BIM “boegbeelden” gaan we in op de trends, de aanpak van een integraal traject en kijken we naar aansprekende praktijk cases en uitdagingen!

Hans Hendriks en Alexander Worp trappen af en geven als senior BIM adviseurs met affiniteit met Geo inzicht in trends en delen hun visie op nut en noodzaak voor BIM en Geo. Patrick Kuit (BLOXZ) vertelt hoe en waarom heeft Evides een innovatie-proef aanbesteed met als eis: "3D/DigitalTwin/BIM of dergelijke toepassingen - voor een beter en vooral slimmer Infrastructuur beheer".
Hoe de meerwaarde van Geo en BIM tot uitdrukking kwam bij het ontwerp van de Rijnlandroute doet Cristian Otter ons uit de doeken. En tot slot neemt Corné Helmons ons mee in de problematiek in de GWW sector - met name de ondergrondse infrastructuur - en waarom GeoBIM daar voor een enorme verbeterslag kan zorgen.

Kies voor een van de volgende presentaties door een van de onderstaande agendablokken aan te klikken

Hans-Alex

Patrick

Corne

Cristian

De presentaties zijn tot stand gekomen als onderdeel van de Kenniskring van Ruimteschepper.

Wil je een persoonlijke toelichting op de onderwerpen van deze dag - druk dan op de onderstaande knop:

Vertel mij meer over GeoBIM projecten