<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=653894673610194&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Werken Met GeoBIM Experts

Geloof jij ook in de kracht van GeoBIM? Sluit je aan.

Zoals je bij over ons hebt kunnen lezen geloven we sterk in de krachtige combinatie van geo-informatie technologie en BIM. Wij noemen het voor het gemak GeoBIM. Wij willen graag een advies en kennis platform zijn voor gelijk gezinde professionals die net als wij in dit werkveld actief zijn of daar graag aan willen bijdragen. Dit kan wat ons betreft op verschillende manieren. Het uitgangspunt hierbij is "samen sterker" en door samenwerken vermenigvuldigen.

In vaste dienst

We zijn altijd op zoek naar specialisten in ons werkveld. We nemen graag professionals in dienst die zich kunnen identificeren met onze missie en cultuur en affiniteit hebben met het vakgebied. Heb je bijvoorbeeld een achtergrond en ervaring in:

  • GeoBIM
  • BIM kennis en affiniteit met Geo-ICT
  • GIS kennis en affiniteit met BIM/Asset management
  • Kennis en ervaring met een van onze klantprocessen

Of ben je bijvoorbeeld in ons vakgebied :

  • Consultant
  • Projectleider  
  • Ontwerper
  • Productspecialist
  • Informatiemanager

Vrij verbonden

Ook voor zelfstandig opererende professionals bieden wij een mooi platform. Onder het motto "vrij verbonden" bieden we enerzijds markt kansen via ons netwerk en bovendien veel mogelijkheden om kennis op te doen. Samen het platform sterker maken en toch zelfstandig ondernemen. Hier hebben we met ons partner bedrijf Ruimteschepper inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring mee opgebouwd. 

Boegbeeld

Ben je een eigen ondernemer en wil je tegelijkertijd ook de visie en ideeën van GeoBIMexperts uitdragen en mee vormgeven en samen met ons onderweg? Dan kun je in een vrij verbonden constructie als "boegbeeld" fungeren. Daarmee ben je nog wat sterker verbonden en geloof je in wederzijds meerwaarde creëren vanuit een onafhankelijke positie en vanuit overtuiging van het vakgebied dat deze samenwerking meerwaarde bied. En wij geloven zeker in "voor wat hoort wat". Zo denken we aan uitingen via onze website maar zeker ook aan het zakelijke spectrum van de samenwerking. 

Partner

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar technologie of kennis partners waarbij we complementair aan elkaar kunnen zijn en onze dienstverlening uit kunnen breiden en sterker kunnen maken. Uiteraard twee kanten op.

Voel je je aangesproken? Neem graag contact op met een van onze collega's om er over verder te praten of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op voor een afspraak.

Ik wil meer weten