<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=653894673610194&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Partners

Samen sterker!

Toegevoegde waarde

Iedere organisatie heeft zijn identiteit en specialiteit om de dingen te doen waar ze goed in is. De toegevoegde waarde zit hem in de samenwerking met partners waarbij je elkaar kunt aanvullen. Zo hebben wij ook diverse samenwerkingsverbanden met organisaties om elkaar nog sterker te maken.

  • Technologie partners
  • Kennis partners
  • Marketing partners
  • Capaciteits partners

Hieronder laten we zien met welke partners we graag en succesvol samenwerken

BIMspecialist_klein
De BIM specialist

Het creëren van waarde voor relaties middels het aandragen en implementeren van BIM (Building Information Modeling) oplossingen en methodieken met als doel het verlagen van integrale kosten tijdens voorbereiding, bouw en beheer van bouwwerken

logo-net4s
Net4s

Zorgen dat kwaliteit van asset data voor beheerders van complexe infrastructuren en arealen op orde komt en blijft, dat is het werkterrein van Net4s (spreek uit net-force).

 

ruimteschepper_logo_vk-1
Ruimteschepper

Wij scheppen ruimte in de organisatie van onze opdrachtgevers. Kennis delen zit in onze genen. De collectieve intelligentie van al onze geo-professionals samen geeft organisaties vleugels! Voor advies, projecten en detacheringsopdrachten.

nieuwland-geo-informatie_vk
Nieuwland Geo

Benut de mogelijkheden van Geo-ICT! Het levert u voordeel en gebruiksgemak op. Onze dienstverlening richt zich op het toepassen van geografische informatie. We leveren slimme software, gespecialiseerd personeel en praktische opleidingen.

logo_HCI_vk
HCI infra

Creëer overzicht in de digitale revolutie van de GWW sector. Door de integratie van CAD, GIS en BIM applicaties en informatie-uitwisseling op basis van open standaarden komt integrale ketensamenwerking binnen handbereik.

geoexperts_logo
Geo Experts

Een dynamisch kenniscentrum voor onze opdrachtgevers, geo-partners en deelnemende GeoExperts. We werken in tijdelijke opdrachten en projecten, bieden product onafhankelijk advies, intervisie, workshops, trainingen, masterclasses en meer.

logo-1
Lutrea Civil Engineering

Lutrea is een samenwerking die is ontstaan vanuit een gemeenschappelijke visie op ontwerp en informatiemanagement. Vanuit deze gemeenschappelijk visie proberen wij u en uw organisatie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

imagem-logo
IMAGEM

Wij automatiseren uw processen door innovatie te combineren met locatiegegevens onder de motorkap, zodat u zich kunt richten op de belangrijke zaken. Richt op wat belangrijk is door uw data en systemen voor u te laten werken.

SPOTinfo-logo-vierkant
SpotInfo

U wilt inzicht in de omgeving. SPOTinfo biedt over iedere locatie betrouwbare informatie te bieden. Altijd en overal makkelijk toegankelijk voor iedereen. Als cloudservice, dus alle data is op ieder apparaat en iedere locatie toegankelijk.