<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=653894673610194&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Trainingen

GeoBIMexperts faciliteert in kennisoverdracht en opleidingen

BIM voor GIS Specialisten 

We verzorgen een training die er op is gericht om GIS-specialisten inzicht te geven en kennis te laten maken met de wereld van BIM. Hoe kan BIM bijdragen in de informatiebehoefte van de organisatie en waar liggen de kansen en uitdagingen om deze twee werelden met elkaar te combineren. Uiteraard komen informatiestandaarden en technologie aan bod.

Geo-informatie voor BIM specialisten 

We verzorgen een training die er op is gericht om BIM specialisten kennis te laten maken met de wereld van de geo-informatie. Wat is geo-informatie technologie en hoe kan dit toegepast worden in combinatie met BIM. Welke standaarden zijn er en hoe kan de brede schat aan geo-informatie benut worden in de BIM processen. 


Op 3 en 10 december 2021 verzorgen we een speciale hands-on cursus "GIS vaardigheden voor BIM ontwerp" die wordt verzorgd door Hans Lammerts. Voor  meer informatie en aanmelding klik op onderstaande button.

Meer over cursus GIS voor BIM ontwerp


Workshops op maat 

Wij faciliteren workshops op het thema Geo en BIM. Wilt u bepaalde kennis overbrengen op de medewerkers of juist informatie halen uit uw organisatie? Wij zorgen voor kennis overdracht op diverse onderwerpen en documenteren de uitkomst op begrijpelijke wijze.

Ik wil meer weten
kaleidico-7lryofJ0H9s-unsplash