<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=653894673610194&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Implementatie

GeoBIMexperts helpt bij het implementeren van GeoBIM in uw organisatie.

Procesontwerp 

Werkprocessen afstemmen op uw beleidsdoelstellingen. Wij helpen bij de inrichting en het optimaliseren van uw werkprocessen. Door kennis en ervaring in gebruik van BIM en geo-informatie kan efficiëntie behaald worden en effectiviteit worden vergroot met kostenbesparing als resultaat.

Projectleiding 

Leiding geven aan uw GeoBIM projecten. Wij helpen u projecten binnen tijd, geld en middelen binnen de gewenste kaders uit te voeren. Onze meerwaarde ligt daarbij op ervaring en verstand van inhoud.

Informatiemanagement 

Werkprocessen vragen om bepaalde informatiebehoeften. Wij helpen de juiste informatievoorziening voor uw organisatie te definiëren en in te richten.

Technologie/systeem keuze 

Technologie staat in dienst van uw organisatie. Als onafhankelijke adviseurs helpen wij u de juiste keuzes te maken. Wij kijken daarbij niet alleen naar de knoppen maar vooral naar toepasbaarheid binnen de bestaande of te vormen werkprocessen.
Ik wil meer weten
amy-hirschi-tK7YojZu6OY-unsplash