<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=653894673610194&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Diensten GeoBIMexperts

Waar we mee van dienst kunnen zijn

We leven in een informatiemaatschappij waar de digitalisering niet meer is te stoppen. BIM is inmiddels gemeengoed geworden bij design- en projectontwikkeling voor gebouwen en infrastructuur. De toevoeging van geografische informatie technologie biedt nog meer mogelijkheden. Belangrijk dat u als organisatie de boot niet mist en ook optimaal van deze kansen gebruik maakt. Maar dan komen de vragen.
Hoe moet de organisatie daar nu mee omgaan en welk beleid voeren we hier op? Hoe organiseren we alle data en informatiestromen? Welke software is daarvoor het meest geschikt? Hoe richten we de processen daar optimaal voor in? Is er wel de juiste kennis in huis? Hoe communiceren we hierover met onze opdrachtgevers en opdrachtnemers? Zo maar wat vragen die kunnen opstaan.
GeoBIMexperts is de dienstverlener die op dit soort vragen antwoord kan geven. We doen dit op een professionele manier en onafhankelijk van leveranciers. Er is maar één doel:
Meerwaarde creëren voor uw organisatie.

Klik op de plaatjes voor enkele voorbeelden van diensten waarmee we u kunnen ondersteunen .

you-x-ventures-R1
Visie en Beleid

De overtuiging dat je met BIM en geo-informatie technologie verder vooruit komt is er. Hoe vertaal je dat nu eigenlijk naar concrete stappen? Je wilt immers resultaten laten zien.  

dylan-gillis-KdeqA3a-R1
Aanbestedingen

Je weet precies wat je wilt, dus dat schrijf je keurig op in je specificaties. Na realisatie is het einde project. Iedereen blij. Of hadden we rekening moeten houden met de benodigde beheerinformatie?

austin-distel-mpN7xjKQ_Ns-R1
Implementatie

Yes! We gaan GeoBIMmen. We kopen software en data en dan kunnen we aan de slag. Maar hoe borg ik dat dan het beste in de organisatie? Moet ik dan ook anders gaan werken?

tim-van-der-kuipR1
DataManagement

We weten dat de data de pot met goud is en niet de systemen. Maar hoeveel karaats goud heb ik dan in handen? En hoe zit het met de uitwisselbaarheid met anderen? Wat koop ik er eigenlijk voor?  

neonbrand-y_R1
Inzet Professionals

Succes is mensenwerk en hangt voor het grootste gedeelte af van de juiste expertise op de juiste plek. Waar vind ik die deskundige Geo en BIM professionals voor mijn projecten dan eigenlijk? 

training campaign-creato-R1
Training

Kennis is macht heeft wel eens iemand geroepen. Misschien is dat wat ver gezocht in de digitale wereld met AI en machine learning. Maar hoe bereid ik mijn medewerkers nu voor op die nieuwe GeoBIM materie?