<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=653894673610194&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ontstaan

Levenskracht vanuit een sterke familie

Net als in een echte familie komen er anderen van buitenaf bij, waardoor nieuw bloed telkens de geo-stamboom versterkt:

1988 - Oprichting NieuwlandGeo

Voor geo-opleidingen, detacheringen, producten en dienstverlening.

2011 – Oprichting Ruimteschepper

Geo-kenniscentrum voor het matchen van GIS-professionals met (semi)overheidsorganisaties en het bieden van deskundig geo-advies en structurele groei en educatie.

2019 – GeoExperts wordt opgericht

Met funding vanuit NieuwlandGeo en Ruimteschepper is de oprichting van GeoExperts een feit. GeoExperts is het startpunt voor iedere organisatie of instantie waarin alle geo-gerelateerde disciplines zijn ondergebracht.

2020 – GeoBIMexperts wordt opgericht

Ook GeoBIMexperts kent een funding vanuit NieuwlandGeo en Ruimteschepper. De overtuiging is groot dat dit nieuwe werkgebied een eigen bedrijf met een focus op het kruisvlak van Geo en BIM verdient.

Een krachtige basis

Met NieuwlandGeo, GeoExperts en dus Ruimteschepper heeft GeoBIMexperts zowel een reusachtig netwerk als een grote pool van zzp’ers die kunnen worden ingezet uit onze 'familie' met specialistische kennis. Die kennis wordt via Ruimteschepper al jarenlang door kennissessies gedeeld voor zelfstandige geo experts door heel Nederland. NieuwlandGeo voegt productontwikkeling en opleidingen toe aan onze geo-familie. Naast de formele relaties kent GeoBIMexperts de relaties met de Boegbeelden. Zie daarvoor ons hoofdstuk Partners.

Wat dit voor jou betekent?

Een groot netwerk zorgt voor antwoorden op elke geo-gerelateerde vraag. Praktijkgerichte en theoretische kennis, door erkende opleidingen o.a. op het gebied van GIS. Up-to-date kennis, doordat experts met elkaar verbonden zijn binnen een organisatie. Onafhankelijke advisering van producten en diensten binnen het geo-vakgebied. Hulp bij aanbestedingen, het begeleiden van trajecten en het in kaart brengen en vastleggen van locatiegegevens. Dat we jou ook graag toevoegen aan onze familie!