<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=653894673610194&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Werkvelden GeoBIMexperts

Waar we actief zijn

De combinatie van geografisch-georiënteerd werken en BIM-gebaseerd ontwikkelen is een uitdaging in meerdere toepassingen en branches, soms 'industrieën' genaamd. GeoBIMexperts is betrokken bij een breed scala van onderwerpen. BIM, GIS, Asset register - allemaal hebben ze een plaats in de IT omgeving van bedrijven die met Assets en Infrastructuur werken. De specifieke toepassing verschilt.

Klik op de plaatjes van de toepassing waarin u geïnteresseerd bent.

H1-floriade expo 2022 maxresdefault
Overheid

De combinatie van geotechnologie en BIM lijkt een efficiëntieverbetering te kunnen brengen, maar hoe integreren we dan die twee werelden?

H1-vattenfall-2
Energie en Water

Uw geo-informatie is voornamelijk in 2D opgeslagen en uw equipment in tekeningen en projectdocumentatie. Kan dat ook samengevoegd?

shutterstock_500888800-640-1
Spoor en Wegen

Alle assetgegevens combineren met geo biedt voordelen, maar we hebben ook 2D tekeningen en 3D laserscan data. Hoe pakken we dat aan?

H1-bouwbedrijf-bam-draaide-quitte-in-eerste-halfjaar-nu.nl
Bouwbedrijven

In toenemende mate vragen uw opdrachtgevers om uw BIM gegevens op te leveren in geografische bestands-formaten. Hoe kan dat het beste? Wat moet ik daarvoor doen?

shutterstock_147715229-airport 640
Bedrijventerreinen

U wilt een 'digital twin' en 'single source of truth' ter beschikking te stellen aan de afdelingen en processen in uw organisatie. Logisch, want er is zoveel data van zoveel assets. Waar te beginnen?

H1-IMRO_opmaak_ruimtelijkeplannen.nl-merge
Woningcorporaties

Men zegt dat het inbrengen van alle gebouwinformatie in een GIS omgeving veel operationele en efficiëntie-voordelen biedt. Welke dan? En hoe moet dat in de praktijk?